13:30
13/05/2023
Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος στην 7η Funeral Expo – Συζήτηση για ίδρυση Ομοσπονδίας

Υπό την αιγίδα και της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος πραγματοποιείται 12 – 14 Μαΐου 2023 στον εκθεσιακό χώρο του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ στο Νέο Φάληρο, η 7η Διεθνής Έκθεση εξοπλισμού γραφείων τελετών και κοιμητηρίων.

Μέλη της Διοίκησης της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, βρέθηκαν στους χώρους της έκθεσης κι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να επικοινωνήσουν με τους καλύτερους κατασκευαστές και επαγγελματίες του κλάδου για νέα προϊόντα από την ελληνική και διεθνή αγορά.

Στην έκθεση βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, ο Αντιπρόεδρος Θεσσαλίας Θωμάς Κωνσταντέλος, ο Αντιπρόεδρος Ηπείρου και Ιονίων Νήσων Δημήτρης Σπύρου, ο Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ελλάδος Χριστόφορος Τσιντζέλης, ο Αντιπρόεδρος Αττικής Θωμάς Μακρής και ο επίτιμος Πρόεδρος Δημήτρης Λυρίτσης.

Τα μέλη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, συναντήθηκαν μεταξύ άλλων, με τις διοικήσεις και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών Αθηνών Τάσο Σακάλογλου, τον Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών Πειραιώς – Νήσων και Λοιπής Ελλάδος Θεόδωρο Πιτσιρίκο και τον Πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Πένθιμων Τελετών Ελλάδος Θεόδωρο Επισκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κι επικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα του κλάδου των λειτουργών κηδειών, ενώ τέθηκε και το θέμα της ίδρυσης Ομοσπονδίας, προκειμένου, να ενοποιηθούν οι αγώνες των λειτουργών και να διεκδικήσουν συλλογικά και πιο δυναμικά, αιτήματα του κλάδου.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε, το προσεχές διάστημα να γίνει ανταλλαγή εγγράφων, σχετικά με το καταστατικό λειτουργίας της Ομοσπονδίας, την οποία συγκροτούν πέντε ιδρυτικά μέλη και συγκεκριμένα, η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, το Σωματείο Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Μαγνησίας, και τα παραπάνω τρία Σωματεία της Αττικής και του Πειραιά.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221