11:24
29/01/2018
Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Αγρίνιο (+photos)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψε η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο Αγρίνιο.
Οι λειτουργοί γραφείων κηδειών αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά σε θερμό κλίμα και συζήτησαν θέματα του κλάδου.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος Στερεάς και Κεντρική Ελλάδος Χριστόφορος Τσιντζέλης, ο Αντιπρόεδρος στην Περιφέρεια Ηπείρου Δημήτρης Σπύρου, ο Αντιπρόεδρος Αιτωλοακαρνανίας Αντώνης Χρόνης, ο Αντιπρόεδρος Ν. Θεσπρωτίας κι Ιονίων Νήσων Γεώργιος Τάγκας, ο Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Χρήστος Ξουργιάς.

Ο Αντιπρόεδρος Στερεάς και Κεντρική Ελλάδος Χριστόφορος Τσιντζέλης ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία, ομόνοια, συνεργασία κι αλληλεγγύη.
Όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του «Η νέα Διοίκηση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, στην οποία συμμετέχω ως Αντιπρόεδρος Στερεάς και Κεντρικής Ελλάδος κι αναδείχθηκε μέσα συλλογικές διαδικασίες, έχει δύσκολο έργο μπροστά της και σε αυτό πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μας.
Σας καλώ όλους, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων που επιτάσσουν οι ανάγκες του λειτουργήματος που επιτελούμε.
Μεμψιμοιρίες και μικρότητες στον αγώνα που δίνουμε και στους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε δεν χωρούν.
Το νομοσχέδιο περί ίδρυσης και λειτουργίας γραφείων κηδειών και σχολές επαγγελμάτων κηδείας, αποτελούν διαρκείς στόχους της Ένωσης, ενώ δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε δράσεις με σκοπό, την επιμόρφωση των συναδέλφων».

Ο Αντιπρόεδρος στην Περιφέρεια Ηπείρου Δημήτρης Σπύρου, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η Ένωση Λειτουργών προχωρά μπροστά με στοχευμένες κινήσεις και βρίσκεται στο πλευρό των λειτουργών γραφείων κηδειών, ενώ ο Αντιπρόεδρος Ν. Θεσπρωτίας κι Ιονίων Νήσων Γεώργιος Τάγκας, τόνισε ότι η Ένωση θα συνεχίσει να υλοποιεί και να προχωρεί σε δράσεις με στόχο την επιμόρφωση των λειτουργών – μελών της.

Ο Αντιπρόεδρος Αιτωλοακαρνανίας Αντώνης Χρόνης, ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του Καλή Χρονιά, ζητώντας από τους λειτουργούς να συνταχθούν στο πλευρό της Ένωσης, για την καλύτερη επίτευξη των στόχων, ενώ ο Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Χρήστος Ξουργιάς αναφέρθηκε στην εξέλιξη του λειτουργήματος.

Στην εκδήλωση αναγνώστηκαν οι χαιρετισμοί του Προέδρου της Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκου Αγγελέτου και του Γενικού Γραμματέα Μιχάλη Παναγιώτου, οι οποίοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν κατέστη εφικτό, να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221