12:15
03/03/2017
Ιατρικό λάθος έστειλε Ινδή για αποτέφρωση ζωντανή...

Μια νεαρή γυναίκα κάηκε ζωντανή κατά τη διάρκεια αποτέφρωσης στην Ινδία όταν οι γιατροί την θεώρησαν αρχικά νεκρή μετά από μια λοίμωξη στους πνεύμονες.

Η 21χρονη απομακρύνθηκε από την πυρά την ώρα που καιγόταν, από κάποιον που, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror, αντιλήφθηκε ότι ήταν ζωντανή. Ήταν όμως αργά πλέον. Η νεαρή αρχικά είχε μεταφερθεί σε ένα νοσοκομείο σε επαρχία της βόρειας Ινδίας και οι γιατροί διαπίστωσαν λοίμωξη στους πνεύμονες. Τελικά εκείνοι ανακοίνωσαν αργότερα ότι υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν ζωντανή όταν ξεκίνησε η αποτέφρωση και παρά το γεγονός ότι κάποιος την τράβηξε από την πυρά, εκείνη δεν σώθηκε.

Ο 23χρονος σύζυγός της είχε μεταφέρει το «άψυχο σώμα της» στο σημείο της αποτέφρωσης ενώ παρόντες ήταν και κάποιοι φίλοι. Οι λεπτομέρειες του τι συνέβη στη συνέχεια είναι ασαφείς, αλλά κάποιος που ήταν παρών έσυρε τη γυναίκα από τη νεκρική πυρά, αντιλαμβανόμενος ότι είναι ακόμη ζωντανή. Νεκροψία που έγινε αργότερα μάλιστα το επιβεβαίωσε παρά το γεγονός ότι, όπως είναι λογικό, η γυναίκα δεν έδωσε κάποιο σημάδι ότι ζει.

Δύο γιατροί που την εξέτασαν αργότερα δήλωσαν ότι η αιτία του θανάτου δεν ήταν λοίμωξη στους πνεύμονες αλλά στην πραγματικότητα το σοκ που υπέστη και η καύση τη στιγμή που ήταν ζωντανή. Οι αρχές διερευνούν περαιτέρω το γεγονός καθώς υπάρχουν διάφορες κατηγορίες συγγενών για κακοποίηση της γυναίκας από τον σύζυγό της.

Πηγή: http://www.protothema.gr/world/article/658913/iatriko-lathos-esteile-indi-gia-apotefrosi-eno-itan-zodani/

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221