19:56
27/02/2022
Συνάντηση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με τον Υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλος

Πολύωρη συνάντηση με τον βολιώτη Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλο, είχαν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος και ο Αντιπρόεδρος Θεσσαλίας & Οικονομικός Επόπτης Θωμάς Κωνσταντέλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο των λειτουργών.

Ειδικότερα ζητήθηκε η προώθηση των σχεδίων Νόμων που έχει συντάξει η Ένωση Λειτουργών, για την ίδρυση σχολών επαγγελμάτων κηδείας και περί ίδρυσης και λειτουργίας γραφείων κηδειών.

Επίσης, από την αρχή της πανδημίας, η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, είχε θέσει το θέμα των ψυκτικών θαλάμων και τη δυνατότητα να νομοθετήσει η ελληνική κυβέρνηση, ώστε να μπορούν οι ιδιοκτήτες των γραφείων κηδειών τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα που θα ορίσουν τα αρμόδια υπουργεία, να λειτουργούν ψυκτικούς θαλάμους στις επιχειρήσεις τους.

Από την πλευρά του ο κ. Τριαντόπουλος, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα ζητήματα που του έθεσαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος κι έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα προβλήματα του κλάδου, ενώ δεσμεύτηκε για συνεργασία με την Ένωση, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και τον προγραμματισμό των ενεργειών που θα ακολουθηθούν.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221