12:45
09/03/2023
Συνάντηση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με τον Διευθυντή Αστυνομίας Γεώργιο Ντιζέ

Εθιμοτυπική επίσκεψη και συνάντηση με τον Διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Ντιζέ, πραγματοποίησε την Πέμπτη 9 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο Θεσσαλίας και οικονομικό επόπτη της Ένωσης Θωμά Κωνσταντέλο και τον Αντιπρόεδρο Μαγνησίας Γιώργο Εμερτζιάδη.

Ο κ. Αγγελέτος, συνεχάρη τον κ. Ντιζέ για την ανάληψη των καθηκόντων του, στο "τιμόνι" της Αστυνομίας Μαγνησίας και του ευχήθηκε καλή θητεία.

Οι δύο άντρες συζήτησαν με αφορμή την πρόσφατη τραγωδία στα Τέμπη, την άριστη συνεργασία που υπήρξε μεταξύ της Ένωσης Λειτουργών και των εμπλεκομένων αρμοδίων υπηρεσιών – μεταξύ άλλων και της Αστυνομίας για τη διαχείριση των σορών με σεβασμό στην ανθρώπινη τραγωδία.

Ο κ. Αγγελέτος, επανέλαβε ότι η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος στέκεται αρωγός στο καθημερινό έργο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, για την προάσπιση της ζωής και της ασφάλειας των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Γεώργιος Ντιζές, δήλωσε ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στο πλευρό του κάθε πολίτη, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας.

Συνάντηση πραγματοποίησε η Ένωση και  με τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, Αστυνόμο Β’ Στέλιο Βαρβάρη, όπου του ευχήθηκε για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και εκφράστηκαν και από τις δύο πλευρές η πρόθεση για αγαστή συνεργασία σε όποιο επίπεδο απαιτηθεί και προκύψει. 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221