14:25
31/10/2016
Συνάντηση του νομικού συμβούλου της Ένωσης Βασίλη Νιζάμη με τον Γεν. Γραμματέα του ΥΠΕΣ Κώστα Πουλάκη για το νομοσχέδιο περί ίδρυσης γραφείων κηδειών

Σε πολύ εγκάρδιο κλίμα έγινε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Εσωτερικών, η συνάντηση του κ.Βασίλη Νιζάμη, νομικού συμβούλου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Κώστα Πουλάκη. Μάλιστα ο κ. Νιζάμης μετέφερε στον κ. Πουλάκη τους ένθερμους χαιρετισμούς και του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών Πειραιώς και ιδιαίτερα του Προέδρου του κ.Γρηγοριάδη.

Με τον Γενικό Γραμματέα συζητήθηκε η πορεία της υπόθεσης μεταρρύθμισης της νομοθεσίας των γραφείων κηδειών, στη βάση των προτάσεών που κατέθεσε προ μηνών ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ. Νιζάμης και ζητήθηκε να υπάρξει η αναγκαία επιτάχυνση από μέρους του Υπουργείου, επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, την βούληση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, να συνδράμει με κάθε δυνατό μέσο στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας αυτής.

Ο Γενικός Γραμματέας, αφού ανέλυσε τα ανελαστικά χρονοδιαγράμματα, που προς το παρόν υπάρχουν, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για την μεταρρύθμιση αυτή, την οποία ασπάζονται ως αναγκαία τα συναρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών, Υγείας και Παιδείας.
Η επαφή των δύο ανδρών θα επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον και αναλόγως της προόδου των εργασιών.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221