15:07
13/04/2019
Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκου Αγγελέτου με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Ιωάννη Ανδρουλάκη

Συνάντηση με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Ιωάννη Ανδρουλάκη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, στο πλαίσιο επίσκεψης του υποψηφίου στο Βόλο.

Ο κ. Αγγελέτος ενημέρωσε τον κ. Ανδρουλάκη, για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως το νομοσχέδιο περί ίδρυσης και λειτουργίας γραφείων κηδειών και το αίτημα της Ένωσης για σχολές επαγγελμάτων κηδείας.

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρουλάκης, δήλωσε ότι οι άνθρωποι που επιχειρούν στο χώρο των γραφείων τελετών πρέπει να έχουν επαγγελματική εξειδίκευση, συνείδηση, καθώς αυτό που κάνουν, μεταξύ άλλων, μπορεί να προσελκύσει στη χώρα χρήματα, από τη στιγμή που διευρύνεται κι η διαδικασία αποτεφρώσεων.

Οι λειτουργοί κηδειών θα πρέπει να είναι καταρτισμένοι επαγγελματίες για να προσφέρουν αξιοπρεπείς υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα και υπό αυτή την έννοια, τόνισε ότι είναι απαραίτητη η Ίδρυση Σχολής Επαγγελμάτων Κηδείας, έτσι ώστε μέσα από εξειδίκευση και επιμόρφωση σε πολλές παραμέτρους, να λάβουν τις απαραίτητες γνώσεις. «Έχω νιώσει ευγνωμοσύνη γι αυτούς τους ανθρώπους που μου απλοποίησαν τη ζωή, όταν χρειάστηκε να αποχαιρετίσω δικούς μου ανθρώπους. Είμαι στη διάθεση της Ένωσης Λειτουργών να ξανασυζητήσουμε τα θέματα αυτά», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221