10:27
15/03/2020
Τέταρτος νεκρός από κορονοϊό – 53χρονος στη Θεσσαλονίκη

Τέταρτο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα είναι ένας 53χρονος, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας που κατέληξε το πρωί της Κυριακής είχε υποκείμενη νόσο.

Πιθανότατα πρόκειται για το περιστατικό που είχε μεταφερθεί την Τρίτη εσπευσμένως στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης από την πόλη της Κοζάνης και νοσηλευόταν διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ζούσε στην Καστοριά και μάλιστα εργάζονταν στο μικροβιολογικό εργαστήριο του τοπικού νοσοκομείου. Ο άνδρας θεωρούνταν «ορφανό κρούσμα», ωστόσο αργότερα είχε γίνει γνωστό ότι ομάδα από τη βόρεια Ιταλία είχε επισκεφτεί την περιοχή του. Ακόμη είκοσι τέτοια κρούσματα, δηλαδή χωρίς ιστορικό έκθεσης, νοσηλεύονται σε νοσοκομεία αναφοράς όλης της χώρας.

Τέσσερις νεκροί σε τέσσερις ημέρες

Την Πέμπτη είχε ανακοινωθεί ο πρώτος νεκρός από κορονοϊό στη χώρα μας. Το πρώτο ήταν ο 66χρονος από την Αμαλιάδα που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου από τις 2 Μαρτίου με σοβαρή πνευμονία, δεν τα κατάφερε.

Ακολούθησαν ακόμη δύο άτομα που έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό το πρωί του Σαββάτου.

Ένας άνδρας 90 ετών κατέληξε στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο Πτολεμαΐδας (εδώ) ο οποίος νοσηλευτόταν από τις 11 Μαρτίου και κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας και υποκείμενα νοσήματα Ακολούθησε η γνωστοποίηση του τρίτου θύματος, του 67χρονος που νοσηλευόταν στο γενικό νοσκομείο Ζακύνθου.

Ο άνδρας είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο στις 12 Μαρτίου με συμπτώματα πνευμονίας και υποκείμενα νοσήματα, διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε μόλις δύο ημέρες αργότερα.

ΠΗΓΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221