15:30
16/02/2018
Τιμήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος (+photos)

Στο πλευρό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, βρίσκεται η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο στο έργο της και στον καθημερινό αγώνα που δίνει το προσωπικό για την προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών και της διασφάλισης της δημόσιας τάξης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος και οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, τιμήθηκε σήμερα από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασίλη Μαρκογιαννάκη.

Ο κ. Αγγελέτος, τόνισε ότι η συνεργασία παραμένει ενεργή, αποδεικνύοντας την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.
Μάλιστα συνεχάρη τον Υποδιευθυντή, Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Καραΐσκο για την πρωτοβουλία του σχετικά με την ίδρυση Αστυνομικού Μουσείου, στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας. Ο Πρόεδρος επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στους χώρους, όπου η ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας, από την Χωροφυλακή και την Αστυνομία Πόλης, ζωντανεύει μέσα από μοναδικά και ξεχωριστά κειμήλια, στολές κ.α.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, έχει συμβάλλει στη θεμελίωση κι ανέγερση του Ιερού Παρεκκλησίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αγ. Αρτεμίου, ενώ κατά καιρούς έχει συμβάλλει στο έργο της Αστυνομίας με διάφορες δωρεές.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221