14:01
30/11/2018
10ο τεύχος της Έκθεσης Κηδείας MEMENTO

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
FIAT-IFTA Παγκόσμιος Οργανισμός Λειτουργών Τελετών & Κηδείας
26 Νοεμβρίου 2018

Στο 10ο τεύχος της Έκθεσης Κηδείας MEMENTO στο Πόζναν 2018 -15 έως 17 Νοεμβρίου 2018-, ο νεοεκλεγέντος πρόεδρος της FIAT-IFTA Hiroshi KITAJIMA (Ιαπωνία) συγκλήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο στην ιστορική πολωνική πόλη. Λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά την επιτυχημένη και εορταστική 15η Διεθνή Συνέλευση FIAT-IFTA στη Βολιβία που φιλοξένησε η τέως πρόεδρος Teresa Saavedra και η ALPAR, ήταν η κατάλληλη στιγμή για να περιγράψουμε τις μελλοντικές πολιτικές της Ομοσπονδίας.


Διοικητικό Συμβούλιο FIAT-IFTA 2018 - 2020
Πρόεδρος: Hiroshi KITAJIMA - Ιαπωνία
1ος Αντιπρόεδρος: Μάρεκ CICHEWICZ - Πολωνία
2ος Αντιπρόεδρος: Γουίλιαμ C. WAPPNER - ΗΠΑ
3ος Αντιπρόεδρος: Γιόχαν DEXTERS - Βέλγιο
Γραμματέας Emerson: DE LUCA - Ηνωμένο Βασίλειο

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου και εθνικά μέλη από τα κράτη της Βαλτικής, τη Σλοβακία και τη Βουλγαρία παρακολούθησαν την τελετή έναρξης της έκθεσης MEMENTO που έχει πλέον αποδειχθεί η ηγετική εκδήλωση της κηδείας στη κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Όλο και περισσότεροι διεθνείς προμηθευτές έχουν ανακαλύψει την τεράστια νέα πολωνική αγορά.

Τα επόμενα δύο χρόνια, ο πρόεδρος Kitajima και το διοικητικό συμβούλιο μαζί με όλα τα εθνικά μέλη θα πραγματοποιήσουν την αποστολή FIAT-IFTA: "Να υποστηρίξουν την εκπαίδευση νεκροταφείων, την καινοτομία των προϊόντων κηδείας, διεθνή προγράμματα και υπηρεσίες για να βοηθήσουν τα μέλη να βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών προς τις οικογένειες σε όλες τις χώρες ".

Η FIAT-IFTA επικεντρώνεται στην υλοποίηση της νομικής υποστήριξης και θα συμβουλεύει για την εισαγωγή και τη λειτουργία των νόμων ταφής.

Το πρόγραμμα ανταλλαγής FIAT-IFTA βοηθά τους επαγγελματίες κηδείας να έχουν τριετή εβδομάδα στο εξωτερικό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
FIAT-IFTA Παγκόσμιος Οργανισμός Τελετών Τελετών

Η διευθύνουσα επιτροπή κληρονομιάς κληρονομιάς της FIAT-IFTA θα ερευνήσει την έκδοση της έκθεσης κληρονομιάς κληρονομιάς της FIAT-IFTA και θα συνεργαστεί με τα εθνικά μέλη για να καταρτίσει κατάλογο για τη διασφάλιση των κηδειών και των τελωνείων.

Το Ίδρυμα FIAT-IFTA της IAFM - Διεθνής Ένωση Τεχνών Κηδείας προσφέρει μια μουσειακή πινακίδα για να παρουσιάσει τις κηδείες.

Παρασκευή 7 Ιουνίου και Σάββατο 8 Ιουνίου 2019
50η ετήσια FIAT-IFTA I.C.D. Συνάντηση
Το έτος 2019 FIAT-IFTA ετήσια συνάντηση I.C.D. (Διεθνές Συμβούλιο Διεύθυνσης) και η συνάντηση των Εθνικών, Ενεργών και Συνεργαζόμενων μελών θα φιλοξενηθεί από την NAFD (Εθνική Ένωση Διευθυντών κηδειών του Ηνωμένου Βασιλείου) στην Έκθεση Κηδείας NFE στην Stoneleigh (κοντά στο Μπέρμιγχαμ).

Δευτέρα 22 Ιουνίου - Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020
16η διετής διεθνής σύμβαση FIAT-IFTA
Η 50η εορταστική επέτειος της Ομοσπονδίας FIAT-IFTA θα φιλοξενηθεί από τον Πρόεδρο Hiroshi KITAJIMA και τη συνεργασία όλων των ιαπωνικών κηδειών (ZENSO-REN) στο Γιοκοχάμα στο Yokohama Royal Park Hotel με τεχνικές και ιστορικές επισκέψεις, συνέδρια και συναντήσεις με τους Ιάπωνες συναδέλφους μας.

Μέλη FIAT-IFTA
Η εθνική ιδιότητα μέλους, η ενεργή ιδιότητα μέλους και η συμμετοχή στο Associate προσφέρουν μια σειρά ευκαιριών για να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τους επιχειρηματικούς εταίρους και να προβάλλετε την εταιρεία σας στη διεύθυνση www.thanos.org.

Η FIAT-IFTA - η Παγκόσμια Οργάνωση Τελετών Κηδείας - είναι η μοναδική διεθνής πλατφόρμα για την παγκόσμια κηδεία. Η ιδιότητα του μέλους αποτελείται από εθνικά, ενεργά και συνδεδεμένα μέλη που αντιπροσωπεύουν 80 χώρες.
Η FIAT-IFTA είναι Ειδική Συμβουλευτική Κατάσταση των ΜΚΟ με την UN-ECOSOC και τη Διεθνή ΜΚΟ με τη Σύμβαση της UNESCO για τη Διαφύλαξη της Άϋλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221