international-committee-of-the-red-cross-icrc-vector-logo
10:33
11/04/2021
Νέο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Περί σκηνοθεσία κηδείας στους λειτουργούς κηδειών»

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, διοργανώνει νέο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Περί σκηνοθεσία κηδείας στους λειτουργούς κηδειών» την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 και ώρα 19.00.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Γιώργος Μποσμαλής, Λέκτορας Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών - συνεργάτης του κολεγίου CDA της Πάφου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μέλη και σε ΜΗ μέλη της Ένωσης, είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 100 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι δύο ώρες και οι συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης, θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις.

Το σεμινάριο γίνεται με την στήριξη του CDA College Πάφου στην Κύπρο.

Βιογραφικό σημείωμα

Γιώργος Μποσμαλής

Ο Γεώργιος Μποσμαλής γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα κι είναι ανώτατος Αξιωματικός ε.α του Στρατού Ξηράς
Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1989 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του Υπηρεσίας υπηρέτησε σε Μονάδες Εκστρατείας, σε επιτελικές θέσεις και σε θέσεις εξαιρετικά υψηλής ευθύνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φοίτησε σε όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του Όπλου του Πεζικού καθώς και σε ειδικά σχολεία του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Σε στρατιωτικό επίπεδο είναι απόφοιτος:
Της Σχολής Επιτελών του Στρατού Ξηράς

Της Ανωτάτης Σχολή Πολέμου
Της Σχολής Εθνικής Άμυνας
Του έχουν απονεμηθεί όλα τα παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις, μέχρι του βαθμού του, καθώς και ειδικές ηθικές αμοιβές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σε ακαδημαϊκό επίπεδο είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών από οποίο απέκτησε πτυχίο Διεθνολόγου με έμφαση στη Στρατιωτική Διπλωματία.
Επίσης απέκτησε:
Μεταπτυχιακό τίτλο Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Στρατηγική και Διεθνή Ασφάλεια, με έμφαση στην περιφερειακή ασφάλεια, από το
Πανεπιστήμιο Πλύμουθ της Μεγάλης Βρετανίας
Μεταπτυχιακό τίτλο Σπουδών στην ́ ́Ορθόδοξη Θεολογία ́ ́ του ΕAΠ, με έμφαση στη διπλωματία της πίστης.
Είναι καθηγητής στο Κολέγιο CDA της Πάφου, όπου επιβλέπει και καθοδηγεί προπτυχιακούς φοιτητές και κάνει μαθήματα σε φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Αστυνομικών Σπουδών Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε σεμινάρια και συνέδρια.
Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη η οποία είναι φοιτήτρια Νομικής Ομιλεί αγγλικά και ιταλικά σε επίπεδο εργασίας και είναι λάτρης της δια βίου μάθησης.

Πανεπιστήμιο Πλύμουθ της Μεγάλης Βρετανίας Μεταπτυχιακό τίτλο Σπουδών στην ΄΄Ορθόδοξη Θεολογία΄΄ του ΕAΠ, με έμφαση στη διπλωματία της πίστης.Είναι καθηγητής στο Κολέγιο CDA της Πάφου, όπου επιβλέπει και καθοδηγεί προπτυχιακούς φοιτητές και κάνει μαθήματα σε φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Αστυνομικών Σπουδών Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε σεμινάρια και συνέδρια.Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη η οποία είναι φοιτήτρια Νομικής Ομιλεί αγγλικά και ιταλικά σε επίπεδο εργασίας και είναι λάτρης της δια βίου μάθησης.

international-committee-of-the-red-cross-icrc-vector-logointernational-committee-of-the-red-cross-icrc-vector-logo
Πρόσφατα Άρθρα 
SMS 13033
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
 Αποστολή SMS
Μπορείτε να στείλετε από το κινητό σας μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση.
Το SMS πρέπει να είναι της μορφής:
X κενό ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίαςόπου Χ ο λόγος εξόδου 
με τον αριθμό 1, 2, 3, 4, 5, 6 που αντιστοιχεί στις παρακάτω αιτιολογίες:

1. Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.
2. Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
3. Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.
4. Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
5. Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
6. Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.
Θα λαμβάνετε ως απάντηση:
Μετακίνηση κενό X κενό ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221
Top