11:51
08/04/2016
Ανατριχιαστικός προσομοιωτής: Έτσι είναι να πεθαίνεις, να αποτεφρώνεσαι και να ξαναγεννιέσαι

Μία μακάβρια εμπειρία… αναγέννησης υπόσχεται η τελευταία «τρέλα» που έρχεται από τη Σαγκάη, επιτρέποντας στους τολμηρούς να εξοικειωθούν με την ιδέα του θανάτου.
Ο προσομοιωτής Samadhi Death δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να… «δολοφονηθούν» από όποιον θέλουν, να «αποτεφρωθούν» σε φούρνο και ακολούθως να «ξαναγεννηθούν» βγαίνοντας μέσα από μία μεγάλη «μήτρα» από λάτεξ!

Με 68 δολάρια μπορεί επίσης κάποιος να γράψει τα «τελευταία λόγια του» πριν αποχαιρετίσει έστω και εικονικά το μάταιο τούτου κόσμο, τα οποία θα πάρει μαζί του, όχι στον... άλλο, αλλά ως αναμνηστικό!
«Είναι ένα ενδιαφέρον συναίσθημα. Διαφορετικό… Σου δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσεις και να σκεφτείς διαφορετικά τα προβλήματα που σε απασχολούν», εκμυστηρεύτηκε ο «αναγεννημένος» 33χρονος Lu Siwei, συμπληρώνοντας: «Θα αλλάξει τη νοοτροπία σας και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Αξίζει πραγματικά».
Από την πλευρά του, ο εμπνευστής της ιδέας τόνισε: «Είναι πραγματικά δύσκολο και περίπλοκο να πεις σε κάποιον "αντίο" και να κατανοήσεις το θάνατο. Σκέφτηκα έτσι να εκπαιδεύσω τους ανθρώπους για όταν έρθει αυτή η στιγμή και να ξέρουν πώς θα το αντιμετωπίζουν»…

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/diethnh/story/685035/anatrixiastikos-prosomoiotis-etsi-einai-na-pethaineis-na-apotefronesai-kai-na-xanagenniesai-video

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221