19:32
09/01/2020
Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος έκοψε την βασιλόπιτα στα Ιωάννινα (+photos)

Την βασιλόπιτα έκοψε η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεων Θεοτόκου στο Περίβλεπτο Ιωαννίνων.

Πλήθος συναδέλφων από την Ήπειρο και την ευρύτερη περιοχή, αντάλλαξαν ευχές σε ευχάριστο κλίμα και παράλληλα ενημερώθηκαν για τα ηλεκτρονικά τιμολόγια της ΑΑΔΕ.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της τελετής, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Δημήτρη Ελευθεριάδη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή κι είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος Ανατολικής Μακεδονίας και για χρόνια μέλος της Διοίκησης, με πλούσια προσφορά κι έργο.

Την βασιλόπιτα, ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Εφραίμ Ντέτσικας της Ιερας μητρόπολης Ιωαννίνων.

Τα δύο φλουριά της βασιλόπιτας, αντιστοιχούσαν, σε επίσκεψη στην Κύπρο με πληρωμένα μεταφορικά και διαμονή, προσφορά του CDA COLLEGE και ξενάγηση στο Κολέγιο το οποίο κέρδισε ο Χριστόφορος Τσιντζέλης Αντιπρόεδρος Στερεάς και Κεντρική Ελλάδος και το δεύτερο φλουρί αντιστοιχούσε σε δωρεάν ετήσια συνδρομή της Epsilon Net την οποία κέρδισε ο Δημήτρης Σπύρου Αντιπρόεδρος στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέος, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Αναφέρθηκε στις δράσεις της Ένωσης τη χρονιά που πέρασε και στους στόχους για το νέο έτος, όπως η ψήφιση ενιαίιου νομοθετικού πλαισίου περί ίδρυσης και λειτουργίας γραφείων κηδειών και ίδρυσης Σχολών Επαγγελμάτων Κηδείας.

Ο Πρόεδρος κάλεσε τα μέλη της Ένωσης να συστρατευθούν γύρω από το συλλογικό όργανο και να παλέψουν μαζί με τη Διοίκηση για την βελτίωση του κλάδου.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Μιχάλης Παναγιώτου, αναφέρθηκε στις δράσεις της Ένωσης την περασμένη χρονιά και στις συναντήσεις που έγιναν σε κεντρικό επίπεδο, για να ξεκαθαριστούν ζητήματα σχετικά με τα παραστατικά απόδοσης εξόδων κηδείας του ΕΦΚΑ και του ΟΓΑ.

Χαιρετισμούς κι ευχές για Καλή Χρονιά, απηύθυναν επίσης, ο Δημήτρης Σπύρου Αντιπρόεδρος στην Περιφέρεια Ηπείρου, ο Αντώνης Λουκάς Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Ένωσης και  Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, ο Χριστόφορος Τσιντζέλης Αντιπρόεδρος Στερεάς και Κεντρική Ελλάδος, ο Γεώργιος Τάγκας Αντιπρόεδρος Ν. Θεσπρωτίας κι Ιονίων Νήσων κι ο Χρήστος Ξουργιάς μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης.

Μάλιστα στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε ενημέρωση στους λειτουργούς γραφείων κηδειών, για τα νέα δεδομενα ηλεκτρονικών τιμολογίων της ΑΑΔΕ. Την ενημέρωση έκανε η κα. Δημητρίου Λίνα, Sales Manager της Epsilon.

Η κ. Δημητρίου, ενημέρωσε για την υποχρεωτική και πιλοτική εφαρμογή ηλεκτρονικής διαβίβασης των παραστατικών εσόδων, μέσω μιας νέας πλατφόρμας της ΑΑΔΕ, καθώς πλέον όλα τα παραστατικά εσόδων, ακόμη και τα χειρόγραφα θα πρέπει να αναρτώνται ηλεκτρονικά στη νέα πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, μέσω προγράμματος που οφείλουν να εγκαταστήσουν όλοι οι επαγγελματίες – επιτηδευματίες.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221