21:04
27/01/2018
Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στη Θεσσαλονίκη (+photos)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψε η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σε οικογενειακό κλίμα, οι λειτουργοί γραφείων κηδειών αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και συζήτησαν θέματα του κλάδου.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Βασίλης Νιζάμης, ο Αντιπρόεδρος Κεντρικής Μακεδονίας Νέστωρας Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Χρήστος Παντέλης, ο Αντιπρόεδρος Πιερίας Κώστας Κατσουλογιαννάκης, η Αντιπρόεδρος Πέλλας – Ημαθίας Ντορίνα Τσέτσο, ο Αντιπρόεδρος Σερρών – Κιλκίς Κώστας Καρυπίδης, ενώ την πίτα, ευλόγησε ο π. Μηνάς.


Ο Νέστωρας Νικολόπουλος ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους παρισταμένους, τονίζοντας την αναγκαιότητα για ενότητα και συνεργασία, ενώ έκανε αναφορά στο έργο της Ένωσης και στους στόχους που έχουν τεθεί από τη νέα Διοίκηση, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης.

Ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Βασίλης Νιζάμης, αναφέρθηκε στην ορθή λειτουργία των γραφείων κηδειών, αλλά και στη νομιμότητα, η οποία θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα από όλους του λειτουργούς.

Στην εκδήλωση αναγνώστηκαν οι χαιρετισμοί του Προέδρου της Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκου Αγγελέτου και του Γενικού Γραμματέα Μιχάλη Παναγιώτου, οι οποίοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν κατέστη εφικτό, να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Στον χαιρετισμού του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Το έργο της Ένωσης τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν σημαντικό. Τα θέματα ήταν πολλά και στόχος της νέας Διοίκησης στη νέα της θητεία, είναι να πάρουν «σάρκα και οστά» όσα έχουμε προγραμματίσει.
Κορυφαίοι στόχοι και διεκδικήσεις της Ένωσης, συνεχίζουν να αποτελούν, η ψήφιση του νομοσχεδίου περί ίδρυσης και λειτουργίας γραφείων κηδειών και οι σχολές επαγγελμάτων κηδείας, ζητήματα που έχουν προωθηθεί από την προηγούμενη Διοίκηση.
Είμαστε σε επαφή με την ελληνική κυβέρνηση και περιμένουμε να μας ορίσουν ραντεβού με τους αρμόδιους υπουργούς, ενώ είμαστε στην τελική ευθεία για την ίδρυση νέας Ομοσπονδίας με σκοπό την ενδυνάμωση, συσπείρωση και λειτουργικότητα του κλάδου μας».

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Μιχάλης Παναγιώτου, μέσω του δικού του μηνύματος, ζήτησε από τους λειτουργούς, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων που επιτάσσουν οι ανάγκες του λειτουργήματος που επιτελούνε κι όπως επεσήμανε «Το νομοσχέδιο περί ίδρυσης γραφείων κηδειών και οι σχολές επαγγελμάτων κηδείας, αποτελούν διαχρονικά ζητήματα, τα οποία διεκδικούμε. Η Ένωση θα συνεχίσει να υλοποιεί και να προχωρεί σε δράσεις με σκοπό, την επιμόρφωση των μελών μας. Στο έργο της Ένωσης κανείς δεν περισσεύει».

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221