12:10
16/05/2016
Η νέα μανία των Κινέζων τουριστών να ξαπλώνουν σε φέρετρα για να δουν πως μοιάζει ο θάνατος

Την περασμένη Παρασκευή στην Tianjin εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις κηδειών πραγματοποίησαν μία ψεύτικη κηδεία που επέτρεψε στους πολίτες να βιώσουν το θάνατο. Οι συμμετέχουν ξάπλωσαν ακόμη και σε φέρετρα για να βιώσουν το θάνατο χωρίς τη μονιμη δέσμευση.

fakefuneral2
Μπορεί να σκεφτείτε ότι αυτό είναι παράξενο αλλά αυτό το φαινόμενο τείνει να γίνει τάση στην Κίνα. Για παράδειγμα στην Chongqing έχουν ακόμη μετατραπεί σε ένα περίεργο είδος του παιχνιδιού, όπου μπορεί κάποιος να ξαπλώσει με κάποιον άλλον σε πίσσα σκοτάδι και να δουν πως μπορούν να καθήσουν εκεί.

Για τα φέρετρα στην Chongqing , δύο φέρετρα είναι διαθέσιμα, το ένα με μία ετικέτα «μεθυσμένος οδηγός» και το άλλο «σε μια μεθυσμένη κατάπληξη» . Φαίνεται ότι το φέρετρο «η μια μεθυσμένη κατάπληξη» ήταν πιο δημοφιλής συνολικά, δεδομένου ότι θα μπορούσε να κρατήσει δύο ανθρώπους . Έτσι υποθέτω ότι οι εραστές μπορούν ακόμη και να δοκιμάσουν το θάνατο ρομαντικά.

fakefuneral3
Ο κ. Yang από την περιφέρεια της Nananqu είπε στους δημοσιογράφους για τη δική του εμπειρία στο φέρετρο. Κλείνοντας οι εργαζόμενοι το φέρετρο όλα έγιναν μαύρια και παρ’ ότι γνώριζε ότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι έξω από το φέρετρο η αίσθηση του φόβου ήταν αναπόφευκτη και τον έλουσε κρύος ιδρώτας αναφέρει το NetEase.
Αλλά όλα είναι καθαρά διασκέδαση. Σωστά? Ίσως αυτό το φαινόμενο με τα ψεύτικα φέρετρο να βοηθήσει τους ανθρώπους να εκτιμήσουν περισσότερο τη τη ζωή έξω από ένα στενό ξύλινο κουτί.

Πηγή: http://shanghaiist.com/2016/03/29/fake_coffins.php

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221