12:18
12/04/2016
Μια "Βίκινγκ Κηδεία" για το αγαπημένο του ψάρι

Ποιος είπε πως μόνο οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα σε μια τιμητική και μεγαλειώδη νεκρώσιμο ακολουθία; Ο συντετριμμένος ιδιοκτήτης του Peeping Tom, αποχαιρέτισε τον υδρόβιο φίλο του όπως αρμόζει σε γενναίους θαλασσόλυκους.
Η υπόθεση κατοικίδιο δεν είναι ποτέ κάτι που μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει "ελαφρά τη καρδία". Ακόμη κι αν αυτά τα μικρά χαρούμενα ζωάκια δεν μπορούν να γαβγίσουν, να νιαουρίσουν ή να σου κάνουν "αγαπούλες" στον καναπέ. Τα ψαράκια σε γυάλα ή ενυδρείο είναι για πολλούς η καλύτερη, ήσυχη και γαλήνια συντροφιά. Ένας τέτοιος φίλος, για περισσότερα από έξι χρόνια, υπήρξε και ο Peeping Tom, το ψαράκι ενός χρήστη του imgur που δυστυχώς πέθανε. Και για έναν τόσο καλό σύντροφο, πρέπει κανείς να ετοιμάσει μια κηδεία που του αρμόζει. Έναν αποχαιρετισμό, όπως αυτόν που προετοίμαζαν οι Βίκινγκ για τους δικούς τους ανθρώπους.
Το όνομά του απόλυτα εναρμονισμένο με το περιβάλλον στο οποίο έζησε και μεγαλούργησε. Μια γυάλα στο μπάνιο ενός σπιτιού. "Έζησε τη ζωή του παρακολουθώντας ανθρώπους να κάνουν την ανάγκη τους και να παίρνουν το ντους τους" σημειώνει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του. Μια μέρα και παρά τις σαφείς οδηγίες προς κάθε μέλος του σπιτιού, πως η γυάλα του Tom θα έπρεπε να βρίσκεται πάντα στον ήλιο, συνέβη το μοιραίο. "Γύρισα σπίτι και βρήκα τον εκπληκτικό υδρόβιο σύντροφό μου νεκρό. Έτσι, μιας και υπήρξε τόσο γενναίος αποφάσισα πως του άξιζε μια κηδεία Βίκινγκ" σημειώνει ο ιδιοκτήτης του.

Έτσι, ο χρήστης του imgur κατασκεύασε μια βάρκα, έβαλε πανιά και "πλάσματα" στην πλώρη και προετοιμάστηκε για την τελετή. Το όνομα αυτής SSboobies, μιας και σύμφωνα με τον σύντροφό του, το ψάρι που το έλεγαν Peeping Tom λάτρευε τα γυναικεία στήθη.
Εναπόθεσε λοιπόν το ψάρι πάνω σε μια πλατφόρμα από σπίρτα και στη συνέχεια το κάλυψε με άλλον ένα σωρό από τέτοια.

vikings psari1
Άφησε το μικρό καραβάκι στα... ανοιχτά και του έβαλε φωτιά.

Πηγή: http://news247.gr/eidiseis/paraksena/mia-vikingk-khdeia-gia-to-agaphmeno-toy-psari.3994256.html

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221