11:56
30/12/2021
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκου Αγγελέτου

Αφήνουμε ακόμη μία χρονιά πίσω μας, υπό την "σκιά" της πανδημίας.

Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με προκλήσεις, τις οποίες κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε και στις οποίες έπρεπε να ανταπεξέλθουμε, καθώς η πανδημία, επέβαλε νέους κανόνες στην καθημερινότητά μας.

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των λειτουργών, συνέχισε να διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια εκπαίδευσης κι ενημέρωσης για θέματα που άπτονται του κλάδου των λειτουργών.

Ως επίσημος ομιλητής με την ελληνική Πολιτεία, συνέχισε να προωθεί ζητήματα, όπως, η εκπαιδευτική επάρκεια των λειτουργών και η  λειτουργία ψυκτικών θαλάμων από λειτουργούς ιδιοκτήτες γραφείων τελετών με την απαιτούμενη σχετική νομοθετική ρύθμιση, για την οποία ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης έχει δηλώσει να εξετάσει με θετική διάθεση, προκειμένου να συνταχθεί σχετική νομοθετική διάταξη.

Το 2021 μας αφήνει με διάφορες σκέψεις αλλά και σχέδια γα τη νέα χρονιά που ανατέλλει με ελπίδα και αισιοδοξία.

Υποδεχόμαστε το 2022 με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις μας να συνεχίσουμε να διεκδικούμε για τους συναδέλφους και τον κλάδο μας.

Ο Πρόεδρος Νίκος Αγγελέτος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδας ευχόμαστε σε όλους, το 2021, να αποτελέσει την απαρχή για μια νέα και δημιουργική χρονιά.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221