20:09
31/05/2020
Τηλεδιάσκεψη σπουδαστών της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος στο Κολέγιο CDA με τον έφορο της Κυπριακής Δημοκρατίας

Τηλεδιάσκεψη με τον έφορο της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπεύθυνο για τους λειτουργούς κηδειών και ταριχευτών, Νεοκλή Κουμίδη, πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου οι σπουδαστές στο Κολλέγιο CDA της Κύπρου, στο πλαίσιο του μαθήματος “Νομοθεσία λειτουργών κηδειών – ταριχεύσεων” με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Βασίλη Νιζάμη.

Οι φοιτητές, μεταξύ των οποίων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος και ο Αντιπρόεδρος Κεντρικής Μακεδονίας Νέστωρας Νικολόπουλος, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Κουμίδη, για την υφιστάμενη νομοθεσία περί ίδρυσης και λειτουργίας ενός γραφείου κηδειών στην Κύπρο, τις προϋποθέσεις αδειοδότησης και λειτουργίας καθώς επίσης και για τους ταριχευτείς.

Ο κ. Κουμίδης απάντησε σε όλες της ερωτήσεις των σπουδαστών και οι σπουδαστές, εμπλούτισαν τις γνώσεις τους κι αποκόμισαν πολλά θετικά στοιχεία, πάνω σε διαφορά ζητήματα που αφορούν τους λειτουργούς κηδειών και τους ταριχευτείς.

Οι σπουδαστές, ευχαριστούν την διοίκηση του Κολεγίου και τον καθηγητή, γι αυτήν την πρωτοβουλία, καθώς και τον Έφορο κ. Κουμίδη για την εξαιρετική συζήτηση.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221