11:07
14/06/2020
Τηλεδιάσκεψη των σπουδαστών του Κολεγίου CDA με την ελληνοκύπρια πολιτικό Ελένη Μαύρου

Τηλεδιάσκεψη με την Ελληνοκύπρια πολιτικό Ελένη Μαύρου, πραγματοποίησαν την Κυριακή 14 Ιουνίου, οι οι σπουδαστές του Κολεγίου CDA, στο πλαίσιο του μαθήματος "Νομοθεσία λειτουργών κηδειών - ταριχευτών" του καθηγητή Βασίλειου Νιζάμη και στο πλαίσιο εργασίας που εκπόνησαν για τις υποχρεώσεις της Πολιτείας απέναντι στα Γραφεία Κηδειών και τη στάση που έχει τηρήσει μέχρι σήμερα.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Κολεγίου.

Ήταν μία πρώτη επαφή και συζήτηση της κ. Μαύρου με τους σπουδαστές του Κολεγίου, ενώ τα συμπεράσματα, θα παρουσιαστούν εγγράφως τον προσεχή μήνα στο κυπριακό κοινοβούλιο, προκειμένου κι οι σπουδαστές του Κολεγίου, να συνδράμουν από την πλευρά τους, μέσω των γνώσεων που λαμβάνουν, στην τροποποίηση της υφιστάμενης νομοθεσίας για την προστασία του λειτουργήματος.

Βιογραφικό Ελένη Μαύρου


Η Ελένη Μαύρου είναι Ελληνοκύπρια πολιτικός. Από το 2016 είναι βουλευτής στην Εκλογική Περιφέρεια Κερύνειας . Διετέλεσε επίσης Υπουργός Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δήμαρχος Λευκωσίας και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λευκωσίας.

Είναι Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών, μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Επιπλέον, είναι αρχηγός της αντιπροσωπίας της Βουλής στον Κοινοπολιτειακό Κοινοβουλευτικό Σύνδεσμο.

Η Ελένη Μαύρου έχει τιμηθεί με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής της Γαλλικής Δημοκρατίας και με το Μέγα Αργυρούν Παράσημο Τιμής με Τιμητική Κορδέλατης Δημοκρατίας της Αυστρίας. Επιπλέον, ήταν υποψήφια για το βραβείο Παγκόσμιος Δήμαρχος 2008

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221