14:10
27/02/2022
Γενική συνέλευση κι εκλογές στο Σωματείο Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Μαγνησίας

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Λειτουργών Γραφείων Κηδειών & Ταριχευτών Ν.Μαγνησίας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 93/2021 διάταξη του Ειρηνοδικείου Βόλου, συγκάλεσε γενική συνέλευση των μελών του Σωματείου την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στην αίθουσα της Ένωσης που βρίσκεται στην οδό Τ.Οικονομάκη 2 – Π.Μελά.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης εκλέχτηκε εφορευτική επιτροπή και διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών καταστατικών οργάνων.

Επισημαίνεται ότι, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του covid19.

Το προσεχές διάστημα εκλογές θα διεξαχθούν στα αντίστοιχα Σωματεία Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Μακεδονίας και Κεντρικής Ελλάδος.

Η συσπείρωση των λειτουργών στα σωματεία, ενδυναμώνει τη “φωνή” της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, στη διεκδίκηση και ικανοποίηση των αιτημάτων του
κλάδου που παλεύει η Ένωση διαχρονικά. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος “Καλούμε τους λειτουργούς να ενώσουν την φωνή τους στα τοπικά σωματεία και να μπορέσουμε να παλέψουμε για το “αύριο” του κλάδου μας”.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221