13:05
21/12/2015
Συνεχίζονται οι επιτυχίες από το νομικό τμήμα της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών

nizamis vasilisΑποδεικνύοντας ότι η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος και το νομικό τμήμα, στέκονται πραγματικά στο πλευρό των μελών της, το νομικό τμήμα της Ένωσης Λειτουργών κι ο νομικός σύμβουλος Βασίλης Νιζάμης, πέτυχαν για ακόμη μία φορά αθωωτικές αποφάσεις σε υποθέσεις φορολογικού χαρακτήρα για δύο μέλη της Ένωσης.
Την προηγούμενη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Δράμας καθώς και την Παρασκευή 18 του μήνα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, εκδικάζονταν υποθέσεις δύο μελών της Ένωσης Λειτουργών, για φερόμενες παραβάσεις που αφορούν τις δαπάνες της στήλης Α των αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.
Και οι δύο αποφάσεις των δικαστηρίων ήταν αθωωτικές για τα δύο μέλη της Ένωσης, σε συνέχεια προηγούμενων αθωωτικών αποφάσεων για το συγκεκριμένο θέμα κι άλλων μελών που βρέθηκαν στα δικαστήρια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νιζάμης στο ενεργητικό του «μετρά» μόνο επιτυχίες, ενώ είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει συντάξει το νομοσχέδιο περί Ιδρύσεων Γραφείων Κηδειών που προτείνει η Ένωση κι έχει προωθηθεί στα συναρμόδια Υπουργεία.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ON-LINE
ΤΗΛ +302421.105126
Θα μας βρείτε :

FAX: (+30) 24211 02092
Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 2 – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38221